Categorie├źn
Nieuws

Onze activiteitenagenda draait op volle toeren!

Een bruisend voorjaar vol activiteiten!

Wanneer je onze activiteitenagenda bekijkt dan zie je welke gave dingen wij doen tijdens onze workshops en het MDT Diversity Skills programma.

Wat dacht je van onze deelname met de New Rootz film academy tijdens het Internationaal Go Short festival in de Lux, Nijmegen. Het publiek in de uitverkochte zaal was onder de indruk van de drie films die schitterden op het grote doek. De premiere vierden we groots met een rode loper, veel dans en muziek. Iedereen genoot van de geweldige klassieke Indiase dans, hiphop en zang performances, uitgevoerd door jongeren en onze peercoaches.

Voor ons project MDT Diversity Skills Taal en Toekomst bouwden we samen met onze jongeren – en peercoaches Theater Junushoff in Wageningen tot een groots taaldorp. Hier konden de leerlingen van ISK Pantarijn hun gespreksvaardigheid op een veilige en fijne manier laten toetsen door hun docenten. In dit nagebootste dorp konden de leerlingen een aantal communicatieve opdrachten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan: doe aangifte bij het politiebureau van diefstal. Of bedenk bij de kledingwinkel welk kledingstuk je wilt kopen. Zo waren er ook opdrachten als bestel een taart voor je jarige broertje bij de bakker. Vraag bij de balie van de school om informatie over je vervolgopleiding. Of voer een intakegesprek met je docent over je studiekeuze.

Wij vertellen uiteraard graag veel meer over onze gave activiteiten en projecten. Dus als je meer wilt weten neem dan contact op via onze website!