Categorieën
Nieuws

Bekijk Nu de Trailer van de New Rootz Film Academy voor het International Go Short Film Festival!

De trailer van de 3 inzendingen voor het International Go Short Film Festival staat nu online! Bekijk snel de eerste beelden en maak kennis met de 3 inzendingen vanuit onze New Rootz Film Academy. Aanstaande zaterdag 6 april gaan de short films in première in Film en Theaterzaal LUX, Nijmegen.

3 jongerenteams maakten onder leiding van 3 filmcoaches hun eigen short film. Op 6 april schitteren ze op het witte doek tijdens Go Short – International Short Film Festival Nijmegen. Een jaar lang werd hard gewerkt aan prachtige verhalen.

Bekijk hier alvast de geweldige trailer! https://www.youtube.com/watch?v=KKE3UyOQ4Ys

Ga mee op reis met de jongeman die met warme herinneringen terugdenkt aan zijn thuisland. Kom erachter of een vluchteling haar gestolen tas nog terug vindt. En wat zit er achter het verhaal met die mysterieuze gele envelop?

Naast de filmteams vertegenwoordigen 7 jongeren van New Rootz tijdens het International Go Short festival de jongerenjury! We zijn trots op de jongeren die dit avontuur met ons aangingen en onze dankbaarheid gaat uit naar de filmcoaches Juan Guillermo Rooijakkers ravi joghee van Facemagic Productions en Mario Sergio Alvarez Gonzalez.

De kaartverkoop ging razend snel en de premiere is al uitverkocht!

Maar niet getreurd: de films zijn absoluut de moeite waard voor scholen en jongeren-filmfestivals. Vergezeld van een goed geleid gesprek komen wij graag bij je langs!

Voor meer info: neem even contact op en check de New Rootz website!

New Rootz Go Short – International Short Film Festival Nijmegen. 6 april om 20:45 in het Lux theater

Bestelde kaarten kun je vanaf 3 april tot op de dag zelf ophalen/betalen bij de LUX kassa. 

Deze films zijn mede mogelijk gemaakt door Gemeente Nijmegen, SPUK Nijmegen en VSB Fonds.

MDT is een initiatief van het #MinisterieOCenW #VWS #SZW #NJR