Categorieën
Nieuws

Dag oud, hallo nieuw!

Iedereen verdient een gelukkig nieuwjaar! Daarom creëren wij bij New Rootz ook in 2024 weer fijne plekken voor jongeren met een vluchteling en migratieachtergrond.

Dit doen we altijd met een persoonlijke MDT-reis, boordevol activiteiten, workshops en projecten. Samen met jou maken wij een actieve ontdekkingstocht waarbij jij de kans krijgt om te groeien en jezelf te ontwikkelen!

We plukken de vruchten van een rijk 2023. Een jaar waarin we veel nieuwe inspirerende verbindingen hebben mogen maken met leerlingen en docenten van verschillende ISK’s en ROC’s. Stuk voor stuk waardevolle verbintenissen die we voor geen goud hadden willen missen!

Alles begint bij ons door te luisteren en samen in gesprek te gaan. Het New Rootz team, onze jongeren- en peercoaches ontmoeten je graag!

Zien we jou in 2024?

Ga dan naar onze website https://newrootz.org/contact/ en kom met ons in contact!

Hallo 2024! Wij bij New Rootz zijn er klaar voor! Jullie ook?!

#NewRootz #Nieuwjaar #2024 #MDT #Diversity #MDTDiversity #Skills #Future #futuregoals #Performance #TechniekenDesign #ZorgenOuderen #SportenLifestyle #NatuurenDuurzaamheid, #Werkenmetmensen #FilmenMedia #MinisterieOCenW #VWS #SZW #NJR