Categorie├źn
Nieuws

ISK Pantarijn Wageningen: Ontdekken en leren met je eigen MDT Reisboekje

Onze MDT Diversity Skills Reis met de jongeren van ISK Pantarijn in Wageningen is begonnen!

Voor deze reis hebben we speciaal een New Rootz Taal en Toekomst Reisboekje ontwikkeld. Een reisboekje op verschillende niveaus, met allerlei opdrachten, vragen en puzzels.

De boekjes zijn gericht op het verkennen van beroepen, opleidingen en het verbeteren van je Nederlandse taal. Tijdens je reis bezoek je bedrijven zoals de Kwikfit, AH XL of de Gamma. Je maakt kennis met de ouderen en medewerkers die wonen of werken bij Ruma Kitah of Oranje Nassau Oord.

Ook gaan er jongeren op expeditie bij de WUR (Wageningen University & Research) om te kijken welke opleidingen je daar kan volgen. Of misschien wil je wel hoe het is om als bloemist te werken? ’t Bloemenparadijs vertelt je er alles van!

Interactief ga je aan de slag bij FabLab. En een bezoek aan het bekende Hotel de Wereld in Wageningen mag natuurlijk niet ontbreken.

Tijdens je reis stel je vragen, maak je praktische oefeningen en ga je in gesprek met bewoners en medewerkers. Zo maak je kennis met allerlei beroepen, sudies en leer je meer van de Nederlandse taal in de praktijk.

Je gaat op ontdekkingsreis met een op maat gemaakt reisboekje waarbij verkennen en leren centraal staat. Zo wordt uiteindelijk ieder boekje een uniek reisverslag!

Om te laten zien wat je allemaal geleerd hebt wordt er een Taaldorp georganiseerd in de Junushoff in Wageningen. Daar kun je al je kennis en skills laten zien wat je geleerd hebt tijdens je MDT Diversity Skills reis!

#NewRootz #MDT #Diversity #MDTDiversity #Pantarijn #Wageningen #Skills #Future #Performance #TechniekenDesign #ZorgenOuderen #SportenLifestyle #NatuurenDuurzaamheid, #Werkenmetmensen #FilmenMedia #Reisboekje #opmaat #beroep #studie #gesprek #praktijk #Nederlandsetaal #ontdekken #leren #taal #ontdekken #inclusie

MDT is een initiatief van het #MinisterieOCenW #VWS #SZW #NJR