Categorieën
Nieuws

New Rootz Film Academy schittert op International Go Short Film Festival

Verhalen maken die je raken en verbinden, dat is wat de jonge filmmakers van de New Rootz Film Academy het liefste doen! Maandenlang hebben de jongeren hard gewerkt om hun visie en creativiteit naar het witte doek te brengen.

Dit alles in het teken van het International Go Short Film Festival in Nijmegen. Er zijn 3 short films gemaakt onder leiding van 3 filmcoaches: Juan Guillermo Rooijakers, Ravi Joghee en Mario Sergio Alvarez Gonzales.

Op zaterdag 6 april is het zo ver. 3 korte films van jonge talenten op het grote bioscoopscherm in filmtheater Lux. We sluiten af met een spetterende after party! Het wordt een avond van culturele uitwisseling, ontmoeting en verbinding.

De jongeren met diverse achtergronden blijken krachtige verhalenvertellers. Ga mee op reis met de jongeman die met warme herinneringen terugdenkt aan zijn thuisland. Kom erachter of een vluchteling haar gestolen tas nog terug vindt. En wat zit er achter het verhaal met die mysterieuze gele envelop?

Nieuwsgierig geworden? Kijk samen met ons mee op 6 april om 21.15 in het Lux Theater! 

De belangstelling voor de voorstelling is immens gebleken. De voorstelling van 6 april is inmiddels uitverkocht. Een warm applaus voor alle bezoekers!

Bestelde kaarten kun je vanaf 3 april tot op de dag zelf ophalen/betalen bij de LUX kassa. 

Deze films zijn mede mogelijk gemaakt door Gemeente Nijmegen, SPUK Nijmegen en VSB Fonds.

MDT is een initiatief van het #MinisterieOCenW #VWS #SZW #NJR