Categorieën
Nieuws

Volg New Rootz via Social Media!

Bij New Rootz zoomen we in op kwaliteiten, ideeën en de talenten van de jongeren die studeren aan een ISK of een ROC. Met korte workshops verbeteren we skills, leer je samenwerken en doe je nieuwe ervaringen op. Zo weet jij straks nog beter waar je goed in bent en hoe je je kan voorbereiden op jouw toekomstplan. Naast onze workshops, hebben we het gevarieerde MDT Diversity Skills programma en de New Rootz Film Academy. Hier leer je de kneepjes van het filmvak. Van verhalen delen tot films maken. Wil je hier meer over weten, kijk eens op onze website of volg New Rootz via Social Media!

Sociale Bruggenbouwer

Wij organiseren activiteiten waarbij de jongeren hun betrokkenheid laten zien door zich in te zetten voor andere mensen. Tegelijkertijd ontwikkel je je talenten en leer je nieuwe vaardigheden. Je ontmoet andere mensen en draagt met je inzet bij aan de maatschappij. De afgelopen jaren is New Rootz uitgegroeid tot een stabiele en sociale bruggenbouwer. Dit doen we door met onze jongeren, peer coaches en coaches verbindingen te leggen. Waardevolle ontmoetingen te regelen en mensen hun verhaal te laten vertellen. Een programma dat op vele vlakken een positieve bijdrage levert aan de samenleving.

Dus wil je meer weten over alle activiteiten van New Rootz of de New Rootz Film Academy waar je jouw verhalen kan vertellen op het witte doek. Je kunt hieraan meedoen via onze workshops storytelling, camera techniek, sound, licht en filmacteren. En zo maak je uiteindelijk met een tof team samen een film!

Volg New Rootz via Social Media!

MDT (Maatschappelijke Diensttijd) is een initiatief van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, speciaal voor jongeren in Nederland.

New Rootz website